Ads (728x90)

Είπα ότι δεν θα την έκαναν τη μαλακία αλλά η μαλακία δεν κόβεται. Τρεις βουλευτές του kakalonΠΑΣΟΚ, έκαναν ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς για την «Υπόθεση Τενέζου». Βγήκε που λέτε, εκείνο το kakaloκομματόσκυλο Παπαντωνίου που ενημερώνει εμάς τους δούλους και πληβείους για τις θέσεις του κόμματός του, να πει ότι ζητούν από την kakalonκυβέρνηση υπεύθυνες απαντήσεις.
Προς τα πού να χώσω την μούντζα; Που πέφτει το πολιτικό τους γραφείο να ρίξω το φάσκελο;
Κοιτάξτε τι ωραία την έχουν στημένη την δουλειά. Επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει να κάνει καμία αναφορά «απρόσκλητη» για τον απεργό πείνας, που ως γνωστόν τους έθρεψε μέσω φόρων, έβαλαν τα τρία kakalakia αναίμακτα να κάνουν μία ερώτηση. Βεβαίως θα πάρουν την απάντηση που θα είναι μία πολιτισμένη δήλωση του «Τενέζε σε γράφουμε στα kakala μας», τονίζοντας ότι «η Επιτροπή Ανταγωνισμού διερευνά το θέμα και όπου βρεθεί παρανομία η Κυβέρνηση δεν θα δείξει καμία επιείκεια» και «θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο». Σαν να το ακούω ήδη το λογύδριο.
Ας αφήσουμε όμως την κυβέρνηση, η οποία χέστηκε για τον Τενέζο και για του Τενέζους που αιμορραγούν καθημερινά. Το θέμα μας είναι τα kakaloπασοκάκια. Τους έπιασε ο πόνος ο σοσιαληστρικός και αντί ως σοσιαληστές-κλασομεντόλ, να φέρουν έκτακτο θέμα στην Βουλή, κάνουν επερώτηση. Τι θα πουν τώρα οι kakaloψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ; «Ορίστε, το κόμμα μας νοιάζεται. Στρίμωξε την κυβέρνηση για το δίκαιο του ελεύθερου επαγγελματία». Δεν θα πάει ο νους τους στο κακό, όπως δεν πάει ποτέ εδώ και 30 χρόνια. Είχαν το θράσος οι αθεόφοβοι μετά από 44 ημέρες απεργίας πείνας, μέσα στην πρωτεύουσα, να αφιερώσουν ακριβώς 54 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου διά στόματος εκπροσώπου του κόμματος.
Σε λίγο θα κάνουν θέμα και στα τηλεοπτικά κανάλια (55 δευτερολέπτων) για την «Υπόθεση Τενέζου». kakaloδημοσιογραφάκια θα αρχίσουν τους θεατρινισμούς «στριμώχνοντας» κάποιον βουλευτή της kakaloκυβέρνησης. Σε κάποια kakaloεκπομπή κύρους θα κάνουν και στρογγυλό τραπέζι όπου θα βάλουν τον Τενέζο στη μέση, όπως οι ανθρωποφάγοι το καζάνι με το θύμα, και η ουσία θα μείνει πάλι στα συρτάρια. Κανένα καρτέλ δε θα χτυπηθεί γιατί πολύ απλά σήμερα η kakaloαντιπολίτευση έκλεισε πολιτικά την «Υπόθεση Θεόδωρος Τενέζος». Απλά, αναίμακτα, ψηφοθηρικά και διπλωματικά όπως κάνουν οι άντρες που τους λείπουν τα kakala.

Δημοσίευση σχολίου

tiktos είπε... 27.3.09

Α για αυτό τον λόγο κάνουν επερωτήσεις τα κακαλοπουλάκια μου και δεν το φέρνουν ως θέμα στη βουλή.Διότι τότε θα πρέπει να δωθούν απαντήσεις και εξηγήσεις και όχι ραβασάκια.Αυτό που με πειράζει δεν είναι το KAKALOΠΑΣΟΚΝΔΣΥΡΙΖΑ.Αυτοί είναι οι γνωστοί άγνωστοι.Αυτό που μου τρυπάει την καρδιά είναι το ΚΚΕ. Επειδή,λένε τα πουσταργιά,δεν είναι εργάτης δεν τον στηρίζουμε.Επειδή ως αυτοδημιούργητος ξέφυγε από το μαντρί των εργατών που έχουν ανάγκη τους εργατοπατέρες τους.Τόσα χρόνια στήριζα το κκε. Τους συχάθηκα.Αν ξαναδούνε ψήφο να μου κοπούν όχι μόνο τα χέρια αλλά και τα ΚΑΚΑΛΑ από την ρίζα.

kakalon είπε... 27.3.09

@tiktos
παρακαλώ μην χρησιμοποιείς τόσο ελαφρές εκφράσεις γι αυτά τα υποκείμενα που διέλυσαν τα πάντα. Όσο για το κκε ο μπεζαχτάς του να είναι καλά και οι αγώνες για τη διατήρηση του 6% που τους φέρνει την εξουσία να κρατάνε τη λαϊκή οργή για να μην ξεσπάσει ο κοσμάκης κατά των πασοκοδεξιών αφεντικών τους.