Ads (728x90)

Κάθε πανηγυράκι αν δεν έχει κλόουν δεν λέει. Έτσι και σήμερα για τον "αγώνα" και για κανένα δισκάκι παραπάνω ρε γαμώτο βγήκε ο πάπας των "αγώνων" και της "αριστεράς" και δεν πρόλαβε την ακράτειά του.  

Ο Batman της Αριστεράς, ο άνθρωπος που επέζησε όλων των "αγώνων", ειρωνεύτηκε μια μερίδα νέων που τον αμφισβήτησε.
Φυσικά κύριε  Batman χαιρόμαστε τη σπορά του παπαδόπουλου δηλ. εσένα γιατί αν δεν εξυπηρετούσες τον κάθε τέτοιο θα σε είχαν στείλει στον αγύριστο (βλέπε Παναγούλη, Μανδηλαρά κ.α.). Όσο για το μαγαζάκι της μουσικής παραγωγής αριστερών παιάνων από παλιά, τι λιγότερο εκμεταλλεύτηκε ο αντρέας από σένα για να καταλήξουμε εδώ που φτάσαμε;
Ο "ήρωας" που νοιάζεται για το λαό  τα τελευταία χρόνια με τα μέσα που διαθέτει και τον προσκυνάνε μας ταΐζει μουγκούς τραγουδιστές και βελουδένιες σκυλούδες για πολιτισμό.
Ευτυχώς που σε πήραν χαμπάρι οι πιτσιρικάδες. Σίγουρα δεν φοβάσαι το κάψιμο, εκείνο που σε τρελαίνει είναι ότι δεν μπορείς να βρεις πια γλείφτες και σκλάβους των "αγώνων" σου και των παιάνων σου.
Έζησες για να δεις πως είναι οι πραγματικοί αγωνιστές που πολεμάνε μόνοι τους και το πνευματικό μουσικό έργο τους δικαιώνεται (λέγε με Χατζιδάκι) και έχεις κλατάρει μεγάλε.
Μη φοβάσαι τους πυρήνες της φωτιάς, να φοβάσαι τους πυρήνες της εγωπάθειας σου και τους πυρήνες των γλειφτρονιών σου .
Να θυμηθούμε και κάποιους προφήτες.
Ευχαριστίες στην οχιά που μας το θύμησε.

Δημοσίευση σχολίου

OXΙά είπε... 18.11.09

Πραγματικά τον σιχάθηκα. Σκέφθηκα ότι αν ένας άνθρωπος 90 χρονών αντιμετωπίζει με τέτοια ειρωνεία και κανένα ίχνος σοφίας τους νέους, σκέψου τι έκανε στα 40 του. Θεωρώ ότι με την δήλωσή του αυτή εξαφάνισε και την παραμικρή υποψία να υπήρξε κάποτε αριστερός. Και εφόσον, κατ'εμέ, δεν ήταν αριστερός τι ήταν και προπάντων τι έκανε.

Φώντας είπε... 18.11.09

"Τόπε τόπε ο παπαγάλος οτι ο mikis είναι γάλος"
Άσμα παιανικόν.

Ελιά Μαϊστρα είπε... 18.11.09

Ενας φιλόδοξος μουσικός προσκολλημενος στην αριστερά (σιγά που δεν τα ήθελε κι έκείνη)για δικούς του λόγους..
Δεν έδωσε τίποτα στον Λαό αντίθετα πήρε..και έγραψε αριστουργήματα..
Μετά τί 'εκανε;

Είμαι πολύ σκύλα;

kakalon είπε... 18.11.09

@ ΟΧΙΑ
Είναι εύκολο, ψάξε τι έκανε στους Λαμπράκηδες και θα τα βρεις όλα στη συνέχεια.

@ Φώντας
Από την πολύ αυτοεξορία ξέχασε τα ελληνικά.

@ ελιτσα
Ελίτσα όχι και προσκολλημένος στην αριστερά. Αυτός έχει τη δική του αριστερά που κολλάει παντού είναι σαν UHU. Στο μέλλον όταν θα λείψουν οι παρέες που κυβερνάνε, θα ρίξουν πολύ γέλιο εκείνες οι γενιές με το δούλεμα που φάγαμε από τους "σώζων τους λαούς".