Ads (728x90)

Έχουμε νέο πρόεδρο Ζήτωωωωωωω




Τον εκρίνουν και τον αγαπάνε και οι αγωνιστές της αγωνιστικής    
Αριστεράς









Είναι για γέλια και για κλάματα


Η πολιτική συμμαχία του κ. Αντ. Σαμαρά με τον κ. Μ. Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στην παρουσίαση μιας νέας έκδοσης για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη. Ανταποδίδοντας τις θερμές ευχές για την εκλογή του ο αρχηγός της ΝΔ τροποποίησε το πρόγραμμά του και παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Π. Κυριακίδη για την επανέκδοση του βιβλίου του κ. Παύλου Πετρίδη με τίτλο «Ο πολιτικός Θεοδωράκης 1940-1996».

«Ω, τι έκπληξη» αναφώνησε ο Μίκης μόλις μπήκε στην αίθουσα ο κ. Σαμαράς και μετά τον θερμό εναγκαλισμό που είχαν μίλησαν ψιθυριστά οι δυο τους για μερικά λεπτά, ώσπου να τους διακόψει ο κ. Μ.Γλέζος φωνάζοντας: «Σταμάτα, Μίκη, την καθοδήγηση».

«Αν η ενότητα του λαού μας είχε γενετικό αποτύπωμα, αυτό θα ήταν το δικό σου, Μίκη» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ενώ ..........
λίγο νωρίτερα του υποσχέθηκε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου θα τον επισκεφθεί στο σπίτι του «για να τα πουν αναλυτικά».

Ταυτόχρονα ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη («όρθιος και μόνος/ μες στην ερημιά του πλήθους,/ ακόμη κι αν το πλήθος/ ήταν σύντροφοί σου»), για να τονίσει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πάλεψε διαχρονικά για την ενότητα του ελληνικού λαού. «Από αρχαιοτάτων χρόνων τα σύμβολα έχουν ιδιαίτερη σημασία, κι εσύ είσαι ένας μύθος. Είναι απίστευτο για μένανα μιλάω σε έναν μύθο» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Μιλώντας εξάλλου ο κ. Θεοδωράκης δεν έκρυψε την πικρία του για την κριτική που δέχθηκε επειδή συνεχάρη τον κ. Σαμαρά για την εκλογή του επισημαίνοντας:

«Εχω δεχθεί κατά καιρούς άδικες επιθέσεις και διώξεις. Αν ζούσα στη Ζιμπάμπουε, οι πιθανοί εγχώριοι αντίπαλοί μου και οι ποικιλώνυμοι ιεροεξεταστές της χώρας θα με αποκεφάλιζαν με όλες τις τιμές στην κεντρική πλατεία».

Για την προσφορά του Μίκη Θεοδωράκη μίλησαν επίσης χθες ο κ. Μανώλης Γλέζος, η υπουργός Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου , ο ποινικολόγος κ. Χρ. Αργυρόπουλος, ο Αδ.Πεπελάσης και ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Β. Κατσαρός , ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του «Βήματος» κ. Γ. Μαλούχος

Ο Dr δηλώνει  καλύτερα ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΑΝΙΑΝΟΣ παρά αγωνιστοκονομημένος

Δημοσίευση σχολίου

staxti είπε... 2.12.09

ΞανακικιρίκοουουουουουΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!

Ελιά Μαϊστρα είπε... 2.12.09

Φώντααααααααα!!!! Πού είσαιι!!!!
Ασε απαντώ εγώωωωω!!
"Τό' πε τό'πε ο παπαγάλοςςςςς κτλ"

Swell είπε... 2.12.09

Ο Μίκυ Μάους τελικά ήταν πολύ πιο σοβαρός από το συνονόματό του...

Ανώνυμος είπε... 2.12.09

Καλα βρε Dr., ειδες τη συνθεση του Μπαγιεβιτς στον αγωνα με την Everton?
Ασχετο!!!!!

korinoskilo είπε... 2.12.09

μηπως πρωτη φορα ειναι που το κανει?

καλησπερα


τα μπαρμπαδακια ειναι τεεεεελεια!!

Φώντας είπε... 3.12.09

Α λέλέβω την ψής και τα κάκαλα σ' DR.
Φοβερή ανάρτηση.

kakalon είπε... 3.12.09

@ staxti
Με χαρά διαπιστώνω οτι η αγωγή που σας σύστησα σας κρατά ψυχικά υγιή.

@ ελιτσα
Αυτός είχε δυο χαρτιά έτοιμα. Αν έβγαινε η Ντόρα θα έστελνε το άλλο. Σήμερα ο Φώντας δίνει ρέστα.

@ Swell
Όχι μόνο πιο σοβαρός αλλά και πιο "άντρας"

@ Ανώνυμος
Μη μου πειράζετε τον Μπάγεβιτς γιατί θα αμολήσω ιούς. Μια χαρά ξεμπέρδεψε με την ταλαιπωρία της ευρώπης. Ο μοναδικός αεκτζής που ξέρω είναι ο Μπάγεβιτς.

@ korinoskilo
Μια ζωή τα ίδια κάνει κορυνοσκυλάκι, μια ζωή δούλεμα και κονόμα. Τα μπαρμπαδάκια είναι μέσα στην καλή χαρά κι αυτά, τι άλλο να κάνουν με το μυαλό που διαθέτουν.

@ Φώντας
Μου μυρίζει ποντιακό αίμα αγαπητέ Φώντα.
Αυτά κάνει ο μπουρδουκλεμές όπως λες και εσύ .

OXΙά είπε... 3.12.09

Μίκης, αυτό που λέμε: "Πετάγεται σαν πούτσα μες στα λάχανα."

kakalon είπε... 3.12.09

Παρακαλώ μη με κάνετε να σας συστήσω θεραπείαν. Τι δουλειά έχει η ιερά βάλανος με αυτόν το όρχι της αγωνιστικοκονομικής αριστεράς(σόρυ).