Ads (728x90)

Άπασα η ξεφτίλα που κυκλοφορεί στους νευρώνες του φερόμενου ως εγκεφάλου αυτών των κληρονομικώ δικαιώματι εκλεγμένων "δημοκρατικά", περιέχεται στην αφόδευση από την επάνω τρύπα της κυράτσας Λούκας.
"Αν έχει προσωπικότητα κανείς, έχει τύχη να βρει δουλειά"!
Η είδηση από την Κρήτη:
Ανέβηκαν οι τόνοι, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου βρίσκεται η Υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, καθώς δεν επετράπη η είσοδος σε αντιπροσωπεία του ΕΚΗ - "Ανεπιθύμητη η Υπουργός - 30.000 Ηρακλειώτες άνεργοι" γράφει το πανό που εξαπλώθηκε
"Αν έχεις προσωπικότητα ... διάβαινε" σαν να έλεγε η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, προκαλώντας, βέβαια, ποικίλες αντιδράσεις. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ζητήθηκε από την Υπουργό να στείλει μήνυμα στους άνεργους νέους κι εκείνη αποκρίθηκε ότι "αν έχει προσωπικότητα κανείς, έχει τύχη να βρει δουλειά"!

Δημοσίευση σχολίου

Swell είπε... 7.4.11

Προφανώς εννοούσε να έχεις προσωπικότητα σαν του ΓΑΠα. Να είσαι δουλοπρεπής στους ξένους και γαμίκουλας στους ντόπιους. Δεν λέω στους δικούς του γιατί θεωρώ ότι με το παιντί δεν έχουμε καμμία σχέση.

kakalon είπε... 10.4.11

Swell
Σε όλα ναι αγαπητέ Swell

ΚΑΛΡΟΣ είπε... 28.10.12

Η ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΗΡΟΠΑΡΜΕΝΩΝ