Ads (728x90)

Ένα φτωχό kakaloblog δεν γνωρίζει πόσο σοβαρή οργάνωση είναι η WWF, μπορεί όμως να «μυριστεί» την παπαριά των kakalon από μακριά.
Αν δεν βαριέστε δείτε και να ακούστε το μαντάμ kakalon να αναλύει την κατάσταση της γης ολάκερης και να στέλνει το μήνυμα της πράσινης ανάπτυξης που θα μας σώσει κάντε το και κρατήστε τα kakala σας να μην εκραγούν. Είναι οι ίδιοι που με τους δημαρχαίους τους νομαρχαίους και άλλα kakaloκομματικά σούργελα καταστρέφουν δάση, λίμνες, ποτάμια, θάλασσες το σύμπαν ολόκληρο, διότι αντί για μυαλό διαθέτουν kakalon. Δακρύβρεχτοι λόγοι και αναλύσεις από τους ίδιους που ξετσίπωτα καταστρέφουν τα πάντα. Αν δεν μας πιστεύετε ακούστε το λόγο του δικού σας kakaloάρχοντα που θα σας καλεί να σβήσετε το φως «γιατί η γη δεν μας ανήκει -ανήκει στα παιδιά μας». Ξετσίπωτοι ξεπατικώνουν ότι βρουν εύκολο για κατανάλωση ενώ βιάζονται να βάλουν υπογραφή για τον αποχαρακτηρισμό της δασικής έκτασης επειδή οι εργολάβοι περιμένουν. Σβήσετε δεν σβήσετε το φως τα παιδιά μας θα ζήσουν αν προλάβουν σε ένα βόθρο πλανήτη και γι αυτό είναι υπεύθυνοι οι πουλημένες συνειδήσεις kakalopapares τύπου μαντάμας που την είδε ζερντανερί για να μαζέψει ψήφους.
(Πες μου κι άλλα για την πράσινη ανάπτυξη μάνα μου)

Δημοσίευση σχολίου

tiktos είπε... 27.3.09

Τι φταίνε τα κάκαλα μου πρωί πρωί.Η κυρία Κακαλολούλου μου έδωσε να καταλάβω τι εστί πολιτικός.Πολιτικός λοιπόν είναι αυτός που κόβει ένα δάσος για να φτιάξει μια εξέδρα για να μιλήσει για την οικολογία.Αλήθεια μιας και ανέφερε τα κυλικεία,θυμάτε τι είχε κάνει ο Γιωργάκης με τα γιαουρτάκια.Προβληματίζωμε τελικά ποιανών ιδέα να είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε... 27.3.09

Καλέ το "Φαινόμενο Άννα". Αυτή δεν είναι που ο αείμνηστος Ανδρέας την έκανε Νομάρχη (διορισμένη) κάπου στην Μακεδονία σε ηλικία μόλις 26 χρόνων; Τώρα έχουμε τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, τότε είχαμε τις προτιμήσεις του ΑΝΔρέα.

kakalon είπε... 27.3.09

@tiktos
Να προσέχεις τα kakala σου γιατί ακολουθούν πολλά. Η ώρα της γης είναι ιδέα αυτών που καταστρέφουν τη ΓΗ
@Ανώνυνε 11.29
Τα λάθη και τα πάθη πληρώνονται. Μόνο που εμείς θα πληρώνουμε για πάντα τα πάθη του ΑΝΔρέα