Ads (728x90)

Λοιπόν κυρίες του Δημοσίου Κλάδου, δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά θα κάθεστε στα γραφεία σας για ακόμα 10 χρονάκια. Δεν είναι τίποτε το σπουδαίο. Αυτό λέγεται εργατική δικαιοσύνη. Διότι δεν φθάνει που μπήκατε στο δημόσιο «αξιοκρατικά» («έχουμε μεγάλη οικογένεια κυρ βουλευτά, θα φέρουμε τις ψήφους»), δεν φθάνει που γεννοβολάτε με κάτι άδειες 1 χρόνου και βάλε, συν επιδόματα, δεν φθάνει που μας βγάζετε την Παναγία κάθε φορά που μπαίνουμε στα γραφεία Μας για να σας πληρώνουμε την τεμπελιά Σας, υπήρχε ο δίκαιος νόμος του Ελληνικού Κράτους, τα γεννοβολήματά σας να τα πληρώνουμε εμείς όταν εσείς φτάνατε στο 45ο έτος της ηλικίας σας ( καλά υπήρχαν χιλιάδες περιπτώσεις συνταξιούχου στα 36 τους).
Όταν θέλετε ίσα δικαιώματα πρέπει να έχετε και ίσες υποχρεώσεις διότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η δική σας μήτρα να είναι πιο άξια από την μήτρα μιας βιομηχανικής εργάτριας, μιας πωλήτριας ή μιας ελεύθερης επιχειρηματίας. Τι έχει λοιπόν η δική σας μήτρα που πρέπει να την πληρώνουμε λες και είναι η μήτρα της Μόνικα Μπελούτσι; Το καλύτερο δε, που λόγο δεν κάνετε ποτέ, είναι ότι την μήτρα την δική σας μπορεί να την εξετάσει ο πιο ακριβοπληρωμένος γιατρός της Ελλάδας εφόσον το δίκαιο Κράτος σας δίνει το δικαίωμα με το βιβλιάριο δημοσίου να πάτε όπου γουστάρετε (εσείς και οι ξαδέρφες σας) ενώ μία εργάτρια πρέπει να πάει στο ΙΚΑ ή να σκάσει 5 μεροκάματα για μία εξέταση που εσείς την κάνετε δωρεάν.
Διαμαρτύρεστε τώρα που βγήκε αυτή η δίκαιη απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; Δεν σας είδα όμως να κάνετε καμία διαμαρτυρία ή πορεία για τις απολυμένες εργάτριες των εργοστασίων Λαναρά, των κλωστοϋφαντουργείων Πρεβέζης, του εργατριών της Palco, της Sex Form ή των αγροτισσών που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά καρκίνου στήθους στην Ελλάδα. Τι έγινε κλονίστηκε το λόμπι σας και καίτε τα σουτιέν σας (γαλλικής ραφής όχι του συρφετού); Τι νομίζατε ότι είναι η Ευρώπη, εξυπηρέτηση του βουλευτή της Περιφέρειας και της Αθήνας;
Δεν ξέρετε τι χαρά πήρα σήμερα μετά την απόφαση. Και πήρα μεγαλύτερη χαρά όταν είδα τις Ευρωπαίες δικαστικούς να σας μεταχειρίζονται με την απόφαση ως κλέφτρες των Δημοσίων Ταμείων τώρα αλλά και ως Τεμπέλες. Να αγιάσει το στοματάκι τους και το δουλεμένο τους μυαλό. Το δίκαιο βέβαια θα ήταν για αυτές που πήραν την σύνταξη βάση του προηγούμενου νόμου να γυρίσουν τα χρήματα πίσω στον Έλληνα φορολογούμενο διότι κυριολεκτικά βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα «γαμησιάτικά» σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το κολπάκι, που κάνετε χρόνια τώρα, είναι γνωστό τοις πάσι. Ποιο είναι αυτό; Παντρεύεστε με πολιτικό γάμο (φθηνός και γρήγορος) για να πάρετε μόρια. Γκαστρώνεστε κατευθείαν ενώ έχετε κάνει τα χαρτιά για το δημόσιο. Σας προσλαμβάνουν ως έκτακτες. Παίρνετε άδεια εγκυμοσύνης και τοκετού για ένα χρόνο. Πηγαίνετε 3 μήνες για δουλειά και κατευθείαν ξαναγκαστρώνεστε παίρνοντας μόρια για μονιμοποίηση. Ξαναπαίρνετε άδειες μετά αποδοχών. Ξαναγκαστρώνεστε γιατί με το τρίτο παιδί σε φέρνουν σε υπηρεσία που είναι δίπλα στο σπίτι σου. Ξανά άδειες κ.λπ. Όσες έχετε αντοχές ξαναγκαστρώνεστε για 4η φορά γιατί γίνεστε αυτομάτως πολύτεκνες δημόσιοι υπάλληλοι. Εκεί πέφτουν τα χοντρά τάλιρα και βέβαια βγαίνετε στην σύνταξη μετά από 15 χρόνια εργασίας (από τα οποία τα 5 απλά γκαστρωνόσασταν).
Εν ολίγοις είχατε καταντήσει το Δημόσιο, μαιευτήριο με το όνομα: «Το Γόνιμο Φουσί» και κάνατε οικογένειες εις υγείαν του Μαλάκα φορολογούμενου. Αιιιιιιι! Πολύ μ’ άρεσε η απόφαση. Να δούμε τώρα πώς θα μεγαλώσετε τα γάμοδημοσιουπαλληλικά παιδιά σας!

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 26.3.09

Γεια στο στόμα σου!!!!!EL

tiktos είπε... 26.3.09

Κάποτε πρέπει να μπει χέρι στην κακαλοδημοσιουπαλληλία και στις κακαλοσυντεχνίες τους.Ως πότε θα αρμέγουν την έρμη αγΕΛΛΑΔΑ?Ως πότε θα ταΐζουμε τους κηφήνες,αυτή τη μη παραγωγική τάξη καρεκλοκένταυρων?Λες και το φουσί που γέννησε τους υπόλοιπους θνητούς κατούρησε στο πηγάδι.

Ανώνυμος είπε... 27.3.09

πέστα χρυσόστομε!!!!! Αν και καλό είναι να μην βρίζεις.... για παράδειγμα τα παιδιά τους δεν σου φταίνε σε τίποτα, πολλά απο αυτά εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα σαν εργάτες και σε καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε... 27.3.09

Ο προβληματισμός που έχω τόσα χρόνια είναι τι σόι άντρες πηδάνε αυτές τις γυναίκες! Δηλαδή μόνο βιτσιόζος θα μπορούσε να πηδήξει δημόσιο υπάλληλο...Sorry για τον ρατσισμό αλλά η αλήθεια να λέγεται (χα,χα)

kakalon είπε... 27.3.09

@EL
Γεια στα kakala σου
@tiktos
Δεν είναι θέμα φουσίου. Όταν μαζι με μυαλό αποκτήσουμε και kakala θα τους πάρει ο Διάολος.
@Ανώνυμε 8.21
Δεν είμαι χρυσόστομος αλλά kakaloστομος. Το ξέρεις καλά ότι δεν βρίζω τα παιδιά. Ούτως ή άλλως δεν βρίζει γενικά το kakalon, δεν είναι στις αρχές του. ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που μας βασανίζει περιγράφουμε.
@Ανώνυμε 11.27
Το πήδημα; Θέλει πολύ κουβέντα το θέμα. Οσο για το ρατσισμό σου παραμένεις ρατσιστής όταν έχεις τα kakala της επιλογής. Όταν πηδάς από θέση εξουσίας πληρώνουν άλλοι τα σπασμένα γιατί τάζεις και θέσεις και καριέρες και τα kakala μου μέσα.

Ανώνυμος είπε... 27.3.09

Να αγιάσει το στόμα σου.
Ειδα το σχόλιο στο troktiko το πρωι που μπήκα, φαίνεται δεν τους άρεσε και το κατέβασαν το μεσημέρι...

Λειτούργησε η "Δημοσιουπαλληλική Σέχτα" πάλι.

kakalon είπε... 27.3.09

@ Ανώνυμε 2.46μμ
Έκανε τέτοιο πράγμα το αδέσμευτο troktiko; Τι να πει το πτωχόν kakalon,
αν η Σέχτα των λουφαδοροβολεψάκηδων είναι και εκεί τότε kakala παντού.