Ads (728x90)

Το αντισυνταγματικό φαινόμενο της φύλαξης από αστυνομικούς κανένας δεν τόλμησε να το καταγγείλει. Μπορεί να έχουν κάνει τις τροπολογίες τους όπως τους γουστάρει αλλά το Σύνταγμα είναι Σύνταγμα. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει η κάθε Δημητρούλα (και η κάθε φακλάνα) σωματοφύλακες, τότε πρέπει και η κυρά Κούλα από τον Άνω Λόγγο να πηγαίνει τα κατσίκια για βοσκή με σωματοφύλακες πληρωμένους από τον ελληνικό λαό. Μη σας πω ότι σε μεγαλύτερο κίνδυνο βρίσκεται η κυρά Κούλα από ό,τι η εθνική Δημητρούλα. Διότι η κυρά Κούλα μπορεί να πέσει θύμα βιασμού αλλά η κυρά Δημητρούλα θα κάνει τούμπες αν της συμβεί κάτι ανάλογο. Δηλαδή αν το σκεφθούν καλά οι Δημητρούλες που έχουν σωματοφύλακες, τότε θα δούνε ότι μάλλον τους κάνει χαλάστρα η φύλαξη.
Πάμε τώρα στο κεφάλαιο των μικροkakalon ( έτσι θα αναφέρομαι στους δημοσιογράφους). Αυτά τα kakalakia έχουν ένα πρόβλημα που λέγεται στύση. Δηλαδή η μικροτσουτσουνίασή τους τούς προκαλεί το κόμπλεξ ότι δεν κάνουν ντόρο στο πέρασμα τους. Δηλαδή μπαίνει σε ένα μαγαζί να τα πιει ο Κλανιάρης πανελίστας και θέλει να «ρίξει» την γκόμενα στο μπαρ. Η γκόμενα όταν τον δει θα πει αμέσως «καλώς τα kakala μου τα δυο». Όταν όμως θα έχει την συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών τότε αλλάζουν τα πράγματα. Δηλαδή «κάντε στην μπάντα μπαίνει ο μάγκας, ο ατρόμητος, ο μάχιμος, ο αδιάφθορος δημοσιογράφος». Σου λεει η κοπελίτσα κοντοτσούτσουνος μεν αλλά μπορεί στην ώρα του σεξ να πέσουν και πυροβολισμοί και αυτό με εξιτάρει.
Το κεφάλαιο της φύλαξης των kakalon ( καλά καταλάβατε, έτσι αναφέρομαι στους πολιτικούς) είναι το γελοιωδέστερο όλων. Διότι με την αντιδημοκρατική τους αυτή στάση κατευθείαν λένε στον ελληνικό λαό ότι όχι δεν είναι ασφαλείς στην χώρα που ζουν. Δηλαδή έχεις Αστυνομία αλλά αν θα πας στο μπακάλη και σου την μπουμπουνίσει κανείς αυτό είναι προβλεπόμενο. Δηλαδή πώς είχαν επί Βασιλείας τους φρουρούς των Ανακτόρων, τώρα έχουν τους φρουρούς των Κακαλόρων. Η γελοιότητα δεν σταματάει εκεί, διότι πείτε μου ποιος σοβαρός εγκληματίας θα έβρισκε αφορμή να σκοτώσει ένα kakalon; Δηλαδή άλλο πολιτική εκτέλεση και άλλο ξεκαθάρισμα πολιτικών. Μην τα μπερδεύετε. Άλλωστε η ανυπαρξία των πραγματικών kakalon στην πολιτική σκηνή αποδεικνύεται με το θεαθήναι: Έχω σωματοφύλακες άρα είμαι πολιτικός με kakala (έτσι νομίζει το kakalon).
Το τελευταίο κεφάλαιο είναι αυτό των μεγαλοεπιχειρηματιών και βιομηχάνων. Αν κοιτάξετε τα στοιχεία των τελευταίων 20 χρόνων θα ανακαλύψετε ότι αυτοί που έχουν εκτελεστεί δεν είναι από το σινάφι τους. Είναι ψιλικατζήδες, περιπτερούχοι, προποτζήδες , ιδιωτικοί υπάλληλοι, βενζινοπώλες, κτηνοτρόφοι και πάει λέγοντας. Αν από τους θανάτους και τραυματισμούς ανθρώπων φαίνεται και η αξία τους, με μιας καταλαβαίνουμε ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν έχουν καμία αντίθετα με τους βιοπαλαιστές. Τώρα αν μαζί με τα μαρούλια κουβαλάς και «κάτι άλλο» τότε τα’ θελε ο κώλος σου. Δες το Κολομβιανός και κάνε ιδιωτική στρατιά σωματοφυλάκων.
Εν ολίγοις τα kakalon θέλουν προστασία. Οι άνθρωποι με Κάκαλα τα βγάζουν πέρα μόνοι τους

Δημοσίευση σχολίου

tiktos είπε... 30.3.09

Διάβασα στον Ιπτάμενο Ολλανδό ένα γνωμικό του Τολστόι,,[ο άνθρωπος είναι σαν ένα κλάσμα,ο απιθμητής ειναι όπως είναι στην πραγματικότητα. Ο παρομομαστής είναι όπως βλέπει αυτός τον εαυτό του.Οσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής τόσο μικρότερο το κλάσμα].Και για αυτούς που θέλουν ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤΣ ένα γνωμικό από το χωριό μου.[ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ].

tiktos είπε... 30.3.09

Συγνώμη για τον ΑΡΙΘΜΗΤΗ.

KitsosMitsos είπε... 30.3.09

Καλό! Χαχαχα!
Καλησπέρα.

kakalon είπε... 31.3.09

@tiktos
Έτσι είναι όπως τα λές
@KitsosMitsos
γειά σου και σένα.