Ads (728x90)

Θα απαγορευτεί η διάθεση προϊόντων φώκιας στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Όμως όπως πάντα υπάρχουν τα παράθυρα για να μην δυσαρεστηθεί κανένας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Η διάθεση αυτών των προϊόντων θα απαγορευτεί στις περισσότερες περιπτώσεις, βάσει μιας συμφωνίας μεταξύ του Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, που ενέκρινε χθες η ολομέλεια. Οι εξαιρέσεις από την απαγόρευση αφορούν στις ιθαγενείς κοινότητες, τη βιώσιμη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων και την εισαγωγή για προσωπική χρήση.
Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει μια παρέκκλιση από τη γενική απαγόρευση για τα προϊόντα του κυνηγιού φώκιας στο οποίο επιδίδονται ιθαγενείς κοινότητες, όπως οι Inouit στην Αρκτική, για την συντήρηση τους. Η νομοθεσία (κανονισμός) δεν θα θίγει επίσης τη διάθεση στην αγορά προϊόντων φώκιας από το κυνήγι που ρυθμίζεται από την εθνική νομοθεσία των κρατών μελών και έχει ως μοναδικό σκοπό την βιώσιμη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων. Επιπλέον, δεν θα αφορά στην περιστασιακή εισαγωγή προϊόντων φώκιας για προσωπική χρήση. Ο κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ 20 ημέρες μετά τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ και θα εφαρμοστεί 6 μήνες αργότερα.
Εισηγήτρια της σχετικής έκθεσης, που υιοθετήθηκε με 550 ψήφους υπέρ, 49 κατά και 41 αποχές, είναι η κ. Diana WALLIS (ΦΙΛ, UK).

Τα ΛΑΜΟΓΙΑ για να κάνουν το παιχνίδι τους "πολιτισμένα" βάζουν στο παιχνίδι τους και τους Inouit (Εσκιμώους) οι οποίοι ζουν χιλιάδες χρόνια με τις φώκιες.
Inouit στη γλώσσα τους σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ

Urge the Olympic Committee to help stop the seal slaughter!
Seal


Seal hunt

Find out more about Donna Karan at DonnaKaranBunnyButcher.com.

Δημοσίευση σχολίου