Ads (728x90)

Πρέπει να πάρω θέση απέναντι στην κάθε είδους μαλακία που ξεστομίζει το κάθε kakalon που πήρε ψήφους και έχει θρονιάσει την χοντροκωλάρα του σε κάποιο έδρανο του κοινοβουλίου. Δεν πρέπει να αφήσω να πέφτουν κουβέντες κάτω όπως : «οι κουκουλοφόροι κρύβονται πίσω από τα blogs και τα sms». Δηλαδή το μήνυμα στην γκόμενα: «θα σου βάλω δυναμίτη», είναι μήνυμα υπόπτου για τρομοκρατία και όχι ότι καλή μου θα «δεις τη μάνα σου νύφη». Επίσης στελέχη μπορεί να κρύβονται πίσω από ένα blog με το όνομα «Η σεξοΒόμβα» καθώς και με το όνομα «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».
Η μαλακία του συντάκτη αυτών των κειμένων είναι μικρή μπροστά στην μαλακία που δέρνει αυτόν που το ξεστομίζει. Είναι βέβαια και η απόδειξη ότι αυτοί που είναι μέσα στο κυνοβούλιο ζουν σε έναν δικό τους κόσμο και βλέπουν οράματα της πραγματικότητας, λες και έχουν «πιει» όλη την καλλιέργεια του 2009.

Με το ηλίθιο μυαλό τους προσπαθούν να βάλουν έναν λαό στο σκεπτικό ότι η Δημοκρατία βάλλεται από blogάδες, smsάδες οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους κουκουλοφόρους. Είναι δηλαδή το πολιτικό κείμενο τέτοιο που λέει στο ελληνικό λαό ότι: «Η γίδα κουτσαίνει από το αφτί». Έχουν ξεχάσει τις απολύσεις, έχουν ξεχάσει τις κλεισμένες επιχειρήσεις, έχουν ξεχάσει την πείνα που δέρνει τους συνταξιούχους. Το πρόβλημα, αν δεν το καταλάβατε αμέριμνοι bloggers, είστε εσείς. Διότι αν δεν είσαστε εσείς τότε η Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα kakalon της Βουλής δεν θα εμπλεκόταν σε σκάνδαλα, δεν θα έδιναν σε συνταξιούχους 300 Ευρώ το μήνα, δεν θα υπήρχε το ελαστικό ωράριο. Διότι όταν έχει έναν φόβο ο πολιτικός «άντρας» για την ζωή του που κρέμεται από ένα blog με το όνομα «Φωτιά στον κώλο σας» τότε πώς θα ψηφίζει με ηρεμία τα κοινωνικά νομοσχέδια; Φοβάται για τον κώλο του. Ως γνωστόν προτεραιότητα για τα πολιτικά kakalon έχει ο κώλος τους και μετά η χώρα. Ας σταματήσουμε λοιπόν να γράφουμε «επαναστατικά» κείμενα στα blogs, ας τους αλλάξουμε ονόματα και ας κουκουλωθούμε με τις κουβέρτες μας στον καναπέ, γιατί οι σκέψεις μας είναι οι «εχθροί της πατρίδος».

Δημοσίευση σχολίου