Ads (728x90)

Επειδή ούτε οι προκάτοχοί σου ούτε ΕΣΥ δεν μπορέσατε ποτέ να καταλάβετε τι ακριβώς κληρονομήσατε αυθαίρετα, κόψτο το ρημάδι ΤΩΡΑ.

Επειδή εκπροσωπείς την σκέψη του καταπατητή νεόπτωχου
νεοέλληνα πασοκονεοδημοκρατηκκεσυριζολαομαλάκα που σκέπτεται όπως εσύ και ψηφίζει για μεγαλύτερο Έλληνα τον Σωκράτη, Πλάτωνα, Μ. Αλέξανδρο κ.α.

Επειδή δεν μπορεί να μη βγήκες μια φορά από το άθλιο γραφείο σου να πας μέχρι τους ΔΕΛΦΟΥΣ για να δεις ότι ούτε ως "προϊόν" εσόδων δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους "προγόνους" που θαυμάζει ο πλανήτης, αλλά όχι εσείς.

Επειδή τα μυαλά που διορίζετε προτρέπουν σε τέσσερις γλώσσες τους επισκέπτες να μην "πάρουν αγγεία και λίθους για να σκουπίσουν τον κώλο τους".

Επειδή τέλος πάντων εσύ και οι όμοιοί σου συμπτωματικά γεννηθήκατε σε μια γεωγραφική περιοχή ΔΕΝ είσαστε Έλληνες. Είσαστε απλώς νεόπτωχα δίποδα της ράτσας των πολιτικών.

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 29.4.09

Που να πας και στο Μουσείο των Δελφών! Οι υπάλληλοι παίζουν με τα κινητά τους μέσα στα εκθετήρια ενώ στον πάνω όροφο πάει ο φραπέ και το τσιγάρο "σ' άλλον τόπο". Δεν συζητάμε ότι ο χώρος των Δελφών είναι καθαρισμένος μέχρι το σημείο που πηγαίνουν οι επισκέπτες. Από εκεί και πέρα (αν και βλέπουμε ότι υπάρχουν αρχαιότητες) τα χόρτα φθάνουν μέχρι το γόνατο. Δεν μας αξίζει πραγματικά τέτοιο παρελθόν...