Ads (728x90)

Κάθε που έρχεται το περιβόητο Πάσχα και τραβάει των παθών του τον τάραχο ο θεάνθρωπος όλα τα σπίτια στην Ελλάδα βρωμάνε κατσικίλα και κακαράντζα (σκατά κατσίκας). Βρώμα και δυσωδία από την απλυσιά τον ιδρώτα και το εδώ τρώμε εδώ πίνουμε εδώ χέζουμε παρέα με τα αιγοπρόβατα.
Όλοι οι θεοσεβούμενοι καναλάρχες το πιάνουν από την αρχή το έργο και να οι ουβριοί που φύγαν από την Αίγυπτο και να ο μωυσής να σχίζει τις θάλασσες για να περάσουν πρώτα τα γίδια και να ο καλός ιωσήφ που δεν πήδηξε την γυναίκα του αφέντη και ξαναγύρισε άπλυτος και αγάμητος στην έρημο, και πολύ βρώμα σου λέω αδερφέ μου.
Το ταλαίπωρο χόλυγουντ, επειδή έτυχε οι πρώτοι που ασχοληθήκαν επαγγελματικά με το θέαμα να είναι κάποιοι από τους περιπλανώμενους ουβριούς το γύρισε σε όλες τις εκδοχές και με όλες τις λεπτομέρειες το έργο. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς και δεν κρύβουν τίποτε από την μπόχα, γιατί βλέπεις και κανένα έργο με αρχαίους Έλληνες, Ρωμαίους, Κινέζους και αυτό που σου μένει δεν είναι η δυσωδία. Βλέπεις το χιλιοπαιγμένο αδερφέ μου και είναι σαν να βγαίνεις από το κουτούκι του Βρασίδα βρωμάς τσίκνα. Το κακό είναι ότι η βρώμα από τη βαρβατίλα του τσάπου (καυλιάρης γίδος) δεν ξεβρομίζει με τίποτε , ενώ η τσίκνα από το κουτούκι παλεύεται.
Η μπόχα από τη σκατίλα και όλα τα συναφή μπερδεύεται με την οσμή του αίματος των θυσιών στον τρομερό θεό που το γουστάρει πολύ γιατί το πίνει για πρωϊνό με δημητριακά για να δυναμώσει κι αυτός ο καημένος από την ταλαιπωρία να τρέχει μέσα στις ερήμους για να βοηθάει το λαό του.
Ιδρώτας σκατό μπόχα και αίμα είναι το μίγμα για να είσαι ο εκλεκτός και ο περιούσιος λαός. Όποιοι στη γη τόλμησαν να πλυθούν για να μην τους κυνηγήσει ο φιλεύσπλαχνος αναγκάστηκαν να παραμείνουν στις θυσίες για να τον μπουκώνουν αίμα. Αίμα όλο τον χρόνο, αίμα στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, στην Αφρική και την Ασία αίμα παντού και πάντα.
Αυτή ήταν και η τιμωρία αφού θέλατε να πλυθείτε. Περισσότερο αίμα όμως στη γιορτή των παθών για να εξαγνιστούν (ξεπλυθούν) οι αμαρτίες σας κατασφάζοντας εκατομμύρια αθώα ζωντανά. Πολύ αίμα άσκοπα αδερφέ μου αφού το ψυγείο σου βογκάει με τόνους κρέατος όλο το χρόνο γιατί και τώρα;
Το γνωρίζεις πολύ καλά γιατί είναι θεϊκή εντολή, ότι και του χρόνου ιδρωτίλα, κατσικίλα και σκατίλα θα βρωμάει το σπίτι σου όσο αίμα κι αν βάλεις για αποσμητικό.
Δεν εξαγνίζεται με τίποτε η βρωμιά της βρώμας.

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 14.4.09

Το Πάσχα των Ελλήνων. Η πιο ευφυής εφεύρεση των δικών μας γιδοβοσκών και χασάπηδων. Οσο πιο πολύ σφάζετε και όσο πιο πολύ τρώτε τόσο πιο σίγουρα θα πάτε στον Παράδεισο. Το θέμα είναι ότι με τόσο φαί ο κώλος σου θα γίνει τόσος που θα φρακάρει στην Πύλη του Παραδείσου.