Ads (728x90)

Την είδηση την διάβασα στο Επίκαιρο. Πήγαν σε ένα χωριουδάκι που δεν το έχει ούτε ο χάρτης και ρήμαξαν τα ανθρωπάκια οι ράμπο της μαλακίας του κράτους των κλεφτών και των ανάλγητων.
Ανέραστα κομματόσκυλα που φίλησαν κατουρημένες ποδιές για μια θέση βόλεψης, μόλις κατάλαβαν ότι εκτός από κονόμα έχει και εξουσία η δουλειά δεν αφήνουν τίποτε όρθιο στο διάβα τους. Χρόνια βασανίζεται ένας λαός από τους ρουφιάνους της διπλανής βολεμένης πόρτας. Όποια αρρώστια κουβαλάνε στο ρημαγμένο τομάρι τους και στο μυαλό τους την βγάζουν με εκδικητική μανία πάνω στους ταλαίπωρους ανθρώπους που μόνο πληρώνουν για να κλέβει ο κάθε βρομύλος που η μόνη του αναγνώριση είναι το κομματικό του κοστούμι. Τσαλακωμένο βρωμερό και λιγδιάρικο σαν το μυαλό του το φοράει και βγαίνει να εκτελέσει τις εντολές των κομματικών αφεντικών του κράτους τους.
Μη μου πείτε ότι ξεχάσατε που πήγαν στο καμένο χωριό το καλοκαίρι να γράψουν τους καταστηματάρχες κάτω στην Πελοπόννησο; Γλίτωσαν το λιντσάρισμα από την ευγένεια και την λύπη που κουβαλούσαν οι κατακαμένοι στην κυριολεξία άνθρωποι.
Η ερώτηση «πόσο αλήθεια διαβρωμένοι είναι» θεωρείται πια ερώτηση βλάκα. Αυτοί οι υπάνθρωποι και τα αφεντικά τους δεν είναι διαβρωμένοι είναι Χαλασμένοι. Το χαλασμένο το πετάς δεν παίρνει διόρθωση ούτε με βία. Ο φόβος γι’ αυτούς είναι άγνωστη λέξη πια Έχουν πάθει ανοσία από τα έσοδα των ληστειών και την εξουσία. Έχουν λαλήσει τα πουλητάρια του συστήματος από την «καλή ζωή» και νομίζουν ότι είναι αθάνατοι.
Ότι και να γράψουν οι bloggers όσο και να φωνάξουν οι απλοί άνθρωποι το σύστημα δουλεύει μια χαρά. Ρίξτε μια ματιά στους τελευταίους λογαριασμούς της ΔΕΗ του ΟΤΕ του νερού στην περιοχή σας και θα ακουστεί το ωχ μακριά. Τα κωθώνια της εύφορης γελάδας πήραν εντολή για έσοδα από τον καημένο υπουργό και όρμηξαν.
Οι μικροεπαγγελματίες στενάζουν από την επίθεση τις τελευταίες μέρες. Όπου οι ίδιοι οι βρομιάρηδες νομίζουν ότι θα εισπράξουν και θα εκσπερματίσουν ταυτόχρονα ορμάνε. Αυτό έπαθαν και τα γεροντάκια εκεί στο χωριουδάκι, αντιμετώπισαν τον μαλάκα που μας κυβερνάει και τα κομματόσκυλα που εκτελούν. Βέβαια όσο και να φωνάξουμε το πρόστιμο θα το πληρώσουν γιατί αλλιώς θα παίρνει κάθε μήνα τόκους. Αυτή είναι η κατάσταση και κανένας δεν ενδιαφέρεται γιατί είναι όλοι στο κόλπο.
Το χωριό δεν το έχει ούτε ο χάρτης προσπαθούσαν τα γεροντάκια να ζήσουν «λάθρα» να μην «μπλέξουν» όπως και χιλιάδες άλλοι καταπιεσμένοι Έλληνες, κι όμως θα σε βρουν και θα σε ξεσκίσουν .
Εκείνο που σε τρελαίνει τελικά δεν είναι το πρόστιμο αλλά το πονηρό πλάγιο χαμόγελο της εκδίκησης του κάθε βρομιάρη. Μήπως είναι καιρός να τους κάνουμε και κανένα μπάνιο;

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 13.4.09

Πες τα χρυσόστομε. Βέβαια να κάνουν μπανιο σε καζάνι με καφτό λάδι. Το θέμα δεν είναι ότι κανουν τέτοια ντου οι τρεις (πάντα τρεις για να μην υπάρξει η υπόνοια της δωροδοκίας) αλλά δεν κάνουν τα στραβά μάτια σε τέτοιες περιπτώσεις.Είναι βλέπεις και το δικαίωμα του νόμου που όσο πιο πολλούς γράφουν και με μεγαλύτερα πρόστιμα, τόσο μεγαλύτερα μπόνους παίρνουν. Πρώτα πρέπει να κοπούν τα κεφάλια αυτών και μετά των πολιτικών. Διότι αν σου πει ο υπουργός πήγαινε να βιάσεις παιδάκια θα το κάνεις επειδή είναι διαταγή από το Υπουργείο; Δημόσιος υπάλληλος και μπάτσος γίνεσαι γιατί έχεις στο αίμα σου το βασανιστήριο. Γι' αυτό :"Δημοσιος υπάλληλος καλός μόνο νεκρός". Και δεν υπερβάλλω.Το εννοώ.

"Ο τέταρτης γενιά γαμημένος από το ελληνικό κράτος βιοπαλαιστής"

Ανώνυμος είπε... 13.4.09

Είναι ξεφτιλισμένα και πουλημένα κομματοσκυλα όλοι τους.

Ανώνυμος είπε... 13.4.09

Διαθέτω μπανιέρα με βιτριόλι για δημόσιους μαλακουπάλληλους.

Ανώνυμος είπε... 13.4.09

ΚΤΗΝΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

tiktos είπε... 14.4.09

Αρχίζουν να βιάζουν και τα χωριά που το χιόνι λιώνει τον Ιούλιο οι αποτυχημένες μαλακίες.Τελικά πρέπει να ψάξουν στο DNA να βρουν το ελλατωματικό γονίδιο,διότι περί αυτού πρόκειτε για να γίνει κάποιος δημόσιος υπάλληλος ή μπατσος.