Ads (728x90)

Γιατί λοιπόν ο κόσμος θα πάρει τα όπλα; Για έναν και μοναδικό λόγο. Για να ακουστεί. Μετά από 51 ημέρες ο Θεόδωρος Τενέζος επιμένει να σκοτώνει τον εαυτό του μήπως και ακουστεί. Τήρησε όλες τις δημοκρατικές, ειρηνικές και φιλανθρωπικές διατάξεις που του επέβαλε το σύστημα. Δεν πείραξε κανέναν, δεν σκότωσε κανέναν, δεν έκλεψε κανέναν και δεν πρόσβαλε κανέναν. Και τι μ’αυτό; Τον άκουσε κανένας; Κανείς.
Η φωνή του Τενέζου θα μείνει στα συρτάρια σαν τις αιτήσεις των πυρόπληκτων, των σεισμόπληκτων και γενικώς των Ελλαδόπληκτων. Είχε την ατυχία να πάρει μια απόφαση στη ζωή του: Να μην μπει στο συνδικάτο, να μην μπει στο δημόσιο. Μεγάλο αμάρτημα. Το μεγαλύτερο αμάρτημα στην Ελλάδα είναι να θες να προχωρήσεις μόνος τίμια. Να μην βάλεις την συνείδηση στην κωλότσεπη (που λέει και ο κολλητός μου ). Την ώρα που ενηλικιώνεσαι σε αυτή την μπουρδελοχώρα που λέγεται Ελλάδα, μία είναι η απόφαση: Προσκύνα, φίλα κατουρημένες ποδιές, λάδωσε τους υπαλληλίσκους του συστήματος και όταν καταρρέεις πήγαινε στο γραφείο του Υπουργού και χώσε χρήμα από την επιχείρησή σου για τον πολιτικό του αγώνα.

Γι’ αυτό, αργά ή γρήγορα, στο μπουρδέλο που οι τσατσάδες γίνονται περισσότερες από τις πουτάνες χάνεται το παιχνίδι. Έτσι ξεκινά το ξεκαθάρισμα του Μπουρδέλου και αλίμονο σε αυτούς που θα πιαστούν με κατεβασμένα τα παντελόνια.

Δημοσίευση σχολίου

tiktos είπε... 7.4.09

Παρακαλώ πολύ μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.Στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ υπάρχουν κανόνες.Ατυποι μεν,απαράβατοι δε

kakalon είπε... 13.4.09

@ tiktos
Σωστοοοοοοός