Ads (728x90)

Ταϊβάν: Έφερε χορεύτριες για την κηδεία του άντρα της!
Σε ένα έθιμο τριάντα και πλέον χρόνων, χορεύτριες αναλαμβάνουν να στείλουν το νεκρό στην τελευταία του κατοικία με χαμόγελο Μια γυναίκα από την Ταϊβάν, φαίνεται πως πιστεύει σθεναρά στο φαινόμενο της ανάστασης, καθώς προσέλαβε στρίπερ για να χορέψουν και να γδυθούν στη κηδεία του άντρα της, σαν αποχαιρετιστήριο δώρο.
Σύμφωνα με την ίδια την Τζέιν, στον άντρα της, άρεσαν οι όμορφες γυναίκες κι έτσι κανόνισε να έρθουν οι δυο υπάρξεις που ανασταίνουν και νεκρούς, για να χορέψουν πάνω από το φέρετρό του, ντυμένες στα άσπρα η μια και στα μαύρα η άλλη.
Οι παρευρισκόμενοι είδαν τις χορεύτριες να λικνίζονται για τρία τραγούδια γύρω αλλά και πάνω στο φέρετρο φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα μπιτ, ήταν το τελευταίο τραγούδι με το οποίο οι δυο κοπέλες τελείωσαν το νούμερό τους, την ώρα που οι άνδρες του νεκροταφείου, κατέβαζαν το φέρετρο.
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο στον υπόλοιπο κόσμο, οι χορεύτριες στις κηδείες είναι συχνό φαινόμενο στην Ταϊβάν, που προέρχεται από τη δεκαετία του 1980 και συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και παρά το γεγονός πως μερικοί προσβάλλονται, το σκεπτικό γύρω από αυτό το έθιμο, είναι να πάει ο νεκρός με χαμόγελο στην τελευταία του κατοικία!

Δημοσίευση σχολίου